Diensten Stadtaxi Beckum

Groepsvervoer Beckum

Telefoonnummer

(074) 357 96 88

WhatsApp

06 113 888 39

E-mailadres

info@stadtaxihengelo.nl

U kent Taxi Beckum wellicht van de uitstekende en betaalbare taxi’s in de regio Twente, het zakelijk vervoer en de airport service. Maar we zijn er trots op dat we sinds kort ook groepsvervoer kunnen aanbieden voor gezelschappen tot 20 personen. Zowel voor privé uitjes als zakelijk vervoer zijn onze luxe 8 persoons Mercedes Viano busjes een uitkomst. We brengen en halen u waar u wilt. In de omgeving natuurlijk maar ook naar evenementen of attracties in Nederland en Duitsland. En uiteraard is ons groepsvervoer ook ideaal als u met een groep naar het vliegveld moet.

Groepsvervoer voor uw privé uitstapje

U kentTaxi Beckum wellicht van de uitstekende en betaalbare taxi’s in de regio Twente, het zakelijk vervoer en de airport service. Maar we zijn er trots op dat we sinds kort ook groepsvervoer kunnen aanbieden voor gezelschappen tot 20 personen. Zowel voor privé uitjes als zakelijk vervoer zijn onze luxe 8 persoons Mercedes Viano busjes een uitkomst. We brengen en halen u waar u wilt. In de omgeving natuurlijk maar ook naar evenementen of attracties in Nederland en Duitsland. En uiteraard is ons groepsvervoer ook ideaal als u met een groep naar het vliegveld moet.

Groepsvervoer naar de luchthaven per bus

Vanuit de regio Hengelo en Enschede hebben we luchthavens in werkelijk alle richtingen. En of u nu naar Münster-Osnabrück of Weeze wilt of gewoon naar Schiphol, het vervoer is altijd een puzzel. Zeker als u met een grotere groep reist, is de trip naar het vliegveld vaak een grotere uitdaging dan het boeken van de vlucht en accommodatie op de eindbestemming. Met de airport bus van Stad Taxi Hengelo is dat verleden tijd. Bel ons voor een afspraak en we zorgen dat uw reisgezelschap op het afgesproken tijdstip wordt opgehaald – inclusief bagage uiteraard – en op tijd op het vliegveld staat om in te checken. Geen gedoe met parkeren en het weer verzamelen van de groep, geen ‘Home Alone’ situaties met vergeten passagiers, uw hele gezelschap kan samen genieten van de voorpret in onze luxe bus. En bij terugkomst brengen we u op dezelfde manier weer thuis natuurlijk.

Zakelijk groepsvervoer met de bus

Wilt u met een zakelijk gezelschap op stap? Bijvoorbeeld voor een rondrit langs dat nieuwe project of om samen met een klant een evenement te bezoeken? In dat geval is een eigen bus natuurlijk ideaal. Maar wel één met de juiste luxe uitstraling vanzelfsprekend. Want u wilt uw gasten natuurlijk meer bieden dan een gewoon taxibusje. De luxe Mercedes bus van Taxi Beckum is dan ook bij uitstek geschikt voor zakelijk groepsvervoer. Neem contact met ons op en u heeft verder nergens omkijken naar. Op het afgesproken moment staat de luxe bus met een representatieve chauffeur klaar voor u en uw gasten. En uiteraard verzorgen we de facturering in overleg achteraf.

Het groepsvervoer per luxe bus van Taxi Beckum is een uitkomst voor zowel privé trips als zakelijke evenementen. Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u alles over onze groepsarrangementen per luxe bus.